Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
1. Γενικά

O ιστότοπος Sunkissedstories.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου (εφεξής Ιστότοπος) που εκπροσωπείται νόμιμα με Α.Φ.Μ. 049647494 και Δ.Ο.Υ. Αγίων Αναργύρων.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας είναι το info@sunkissedstories.gr και η τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης το 6980350278.
Ο Ιστότοπος διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσης, οι οποίοι ισχύουν ως έχουν, χωρίς τη δυνατότητα τροποποίησής τους από τους χρήστες.
Η είσοδος στον Ιστότοπο και η χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του, συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης.
2. Εγγραφή στο Newsletter
Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να λαμβάνει ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προωθητικές ενέργειες από το Sunkissedstories shop μέσω e-mail, μπορεί να εγγραφεί στο Newsletter.
Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης μπορεί να ανακαλέσει ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή του.
3. Φόρμα Επικοινωνίας
Μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το Sunkissedstories shop για τυχόν ερωτήσεις, διευκρινίσεις, παράπονα κλπ. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία, θα πρέπει να συμπληρώσει τα σχετικά πεδία και να αποδεχθεί υποχρεωτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Ιστοτόπου.
4. Δημιουργία Λογαριασμού Χρήστη
Συμπληρώνοντας τη φόρμα Δημιουργίας Λογαριασμού Χρήστη, ο νέος χρήστης καταχωρεί τα προσωπικά του στοιχεία και αφού αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ολοκληρώνεται η δημιουργία του λογαριασμού του. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, ο χρήστης μπορεί συμπληρώνοντας μόνο το username και το password του να αποκτά Είσοδο σε περαιτέρω υπηρεσίες του Ιστοτόπου.
5. Συμμετοχή σε διαγωνισμούς και κληρώσεις
Σε περίπτωση που οι χρήστες επιθυμούν να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και κληρώσεις που διεξάγονται κατά καιρούς στον παρόντα Ιστότοπο, θα πρέπει να συμπληρώσουν τα σχετικά πεδία, να αποδεχθούν τους όρους του διαγωνισμού ή της κλήρωσης, καθώς και τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και να χορηγήσει τη ρητή συγκατάθεσή του για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων με σκοπό την καταχώρηση της συμμετοχής του στο διαγωνισμό ή στην κλήρωση.
6. Αλλαγές στον Ιστότοπο
Το Sunkissedstories shop μπορεί ανά πάσα στιγμή να τροποποιεί μονομερώς το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του παρόντος Ιστοτόπου, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών. Παρακαλείσθε να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης του παρόντος Ιστότοπου καθώς η συνέχεια χρήσης του συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τις αλλαγές.
7. Τροποποίηση/Επικαιροποίηση Όρων Χρήσης και Προϋποθέσεων
Το Sunkissedstories shop διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς και ανά πάσα στιγμή τους παρόντες Όρους Χρήσης του παρόντος Ιστοτόπου, στο πλαίσιο της συμμόρφωσής του με κανονιστικές μεταβολές, αναβάθμισης των λειτουργιών του και βελτιστοποίησης των υπηρεσιών του. Σε κάθε περίπτωση όλες οι αλλαγές, τροποποιήσεις, επικαιροποιημένες εκδόσεις, θα αναρτώνται άμεσα στον παρόντα Ιστότοπο.