Γενικοί Όροι Συναλλαγών

ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
1. Νομοθεσία
Οι παρόντες Γενικοί Όροι Συναλλαγών έχουν σκοπό να διατυπώσουν κατά τρόπο σαφή και κατανοητό τους όρους που διέπουν και ρυθμίζουν τις σχέσεις του Sunkissedstories shop με τον εκάστοτε χρήστη ή/και πελάτη, σύμφωνα με τη νομοθεσία για την Προστασία των Καταναλωτών (Νόμος 2251/1994, Ν. 4512/2018), το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Π.Δ. 131/2003) και την Προστασία του Ατόμου από την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, ο Ν. 4624/2019 καθώς και με τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Γνωμοδοτήσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα), ως ισχύουν σήμερα.
2. Πωλούμενα Είδη
Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω του παρόντος ιστοτόπου είναι προϊόντα του Sunkissedstories shop.
Όλα τα κοσμήματά μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.
Τα περισσότερα αποτελούνται από ημιπολύτιμους λίθους, που ως φυσικά υλικά, ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση (χρώμα) από την εκάστοτε οθόνη υπολογιστή, κινητού ή tablet.
Τα χαρακτηριστικά και άλλα συνοδευτικά στοιχεία αυτών των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στον παρόντα Ιστότοπο και επιλέγοντας (click) το όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.
Οι τιμές που αναγράφονται στους καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνουν και ΦΠΑ (24%).
Το Sunkissedstories shop  επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναπροσαρμόζει τις τιμές δίχως προειδοποίηση.
3. Υποβολή Παραγγελίας
Η υποβολή παραγγελίας προϊόντων συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης/πελάτης. Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το Sunkissedstories shop δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που υποδείξατε κατά την υποβολή της εν λόγω παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση (που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας) παρακαλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας στη διεύθυνση info@sunkissedstories.gr προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.
4. Επιστροφή Χρημάτων
Η επιστροφή θα εκτελείται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστρεφόμενης παραγγελίας από το Sunkissedstories shop.
Μόλις παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της.
Θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και των τυχόν εξόδων αποστολής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.