Ακύρωση – Επιστροφές/Αλλαγές

ΑΚΥΡΩΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ΑΛΛΑΓΕΣ
Για τη διαδικασία ακύρωσης – επιστροφής/αλλαγής θα πρέπει προηγουμένως να έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 6980350278 είτε ηλεκτρονικά στο info@sunkissedstories.gr
Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.
Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε (να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί), να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς.
Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δε θα υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.
Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δε θα γίνονται δεκτές.
Η διεύθυνση επιστροφών στο Sunkissedstories shop είναι: ΖΟΥΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Ιωάννου Μέρλα 25, Άγιοι Ανάργυροι, 13561, ΑΤΤΙΚΗ.
Επιστροφή/αλλαγή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών για τους παρακάτω λόγους:
● Ελαττωματικό προϊόν ή (εκ παραδρομής) λάθος αποστολή παραγγελίας.
Σε αυτήν την περίπτωση όλα τα έξοδα επιστροφής/αλλαγής βαρύνουν το Sunkissedstories shop. Αν δεν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας.
● Μετανιώσατε για την τελική σας επιλογή.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας, μπορείτε φυσικά να κάνετε αλλαγή και τα έξοδα μεταφοράς (επιστροφή και εκ νέου αποστολή) ανέρχονται στα 6€ και βαρύνουν εσάς.
Αλλαγές μπορεί να γίνουν με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
– Αλλαγές σε εποχιακά και εκπτωτικά είδη όπως και σε ειδικές παραγγελίες δε γίνονται δεκτές.